Inspiratie | TegelNatuursteen.nl

Inspiratie

TegelNatuursteen denkt graag mee. Laat je hier inspireren over de verschillende mogelijkheden in tegels. Uiteraard zijn deze tegels in de showroom te bezichtigen en kan je te allen tijde vrijblijvend persoonlijk advies vragen. Wij helpen je graag verder!

Antic Bianco

Verouderd Bianco Carrara, met enkel de voordelen!

De keramische tegel Antic Bianco is een goede verouderde Bianco Carrara look. Deze tegel heeft echter in tegenstelling tot de echte Bianco Carrara vele voordelen. Omdat de Antic Bianco een keramische tegel is, is er geen extra onderhoud vereist. De tegel kan niet krassen, vlekken of verkleuren en is geschikt voor elk soort schoonmaakproduct. Dit maakt dat de tegel ook zeer geschikt is voor in de badkamer.

Het verouderd effect geeft een sfeervolle look en kan zowel klassiek als modern worden gecombineerd. De Antic Bianco is verkrijgbaar in de maten 60×60 en 100×100 cm.

Wil je meer foto’s zien en ben je benieuwd naar de prijs? Kijk dan bij Antic Bianco.

Wakker worden met de warmte van hout

Hout heeft een warme sfeervolle uitstraling. Het keramisch parket is niet van echt hout te onderscheiden en heeft vele voordelen ten opzichte van echt hout. Makkelijk te onderhouden, niet besmettelijk, hygiënisch en erg leuk voor in de slaapkamer.

Bang voor koude voeten? Niet nodig, in combinatie met vloerverwarming is een keramische houtlooktegel ideaal!

De Herb houtlook serie heeft vele prints en een full body coloured massa wat inhoudt dat de tegel door en door gekleurd is. De Herb Almond 20×120 is daarom van uitstekende kwaliteit.

Geïnteresseerd in meer warme of donkere kleuren? Kijk dan eens naar de kleuren Herb Cherry en de Herb Waln.

Herb Almond
Craquele turquioise 7,5x15 (2)

Fleur je keuken op met frisse kleuren

Geef je keuken een boost door niet de keuken, maar juist de wand te veranderen. Kies voor een leuk nieuw wandtegeltje met een frisse kleur.

TegelNatuursteen biedt diverse soorten wandtegels aan, maar wij vinden de craquelé in de maat 7,5×15 cm toch wel erg bijzonder. Craquelé tegels kenmerken zich door het ‘gebarsten’ glazuur. De haarscheurtjes, de onregelmatigheid in het glazuur en de verouderde randen geven de tegels een levendige afwerking.

Links wordt de Craquelé Turqouise afgebeeld. Deze is ook beschikbaar in de kleuren Bianco, Deep Blue en Sky.

Als de craquelé tegels worden geplaatst moeten ze voor het voegen worden geïmpregneerd. Daarna zijn de tegels onderhoudsvrij.

Creatief in de badkamer

Opzoek naar iets anders? De Road serie 30×60 is het antwoord! Met de Road serie kan je op een originele manier elementen laten uitlichten in je badkamer en het geeft je de mogelijkheid om te puzzelen met designtegels.

De serie Road maakt een mooie overloop van verschillende kleurstellingen mogelijk. Op de afbeelding is de Road Grey te zien, waarbij de aandacht naar het bad wordt getrokken door de decor tegel Road White Grey. Voor de overgang van de kleuren is de Road Line Grey gekozen.

De kleuren waarin deze tegel te verkrijgen is zijn de kleuren Antraciet, Beige en Grey. De zachte tinten zorgen voor een natuurlijke overloop. De tegels kunnen op diverse manieren worden toegepast met een speels effect.

Kijk voor verschillende toepassingen ook eens bij de Road Antra, Road Line Beige of de Road White Grey.

Road Grey 30x60

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom de tegels bekijken in onze showroom!

Je kunt ons te allen tijde om vrijblijvend persoonlijk advies vragen. Wij helpen je graag verder!

Onze contactgegevens