Naxos Ceramica | TegelNatuursteen.nl

Naxos Ceramica

Naxos Ceramica


NaxosNaxos Ceramica valt samen met Monocibec onder het moederbedrijf Finicibec. Deze groep behoort tot de belangrijkste in de wereld wat betreft keramische tegels op de internationale markt. Het Italiaanse bedrijf Naxos biedt een breed scala van vloer- en wandtegels met heldere kleuren en structuren met verschillende effecten en reliëfs. Onderzoek, creativiteit en technologische innovatie vormen de productiestructuur die aan de hedendaagse trend voldoet. Door het combineren van de perfectie van het keramische lichaam, een meesterlijke mix van glazuren en materialen, is Naxos uniek in haar stijl en verwerking.

Design
Een continue gecoördineerde en veelzijdige studie over nieuwe oppervlakken maakt het mogelijk om de applicatieoplossingen van het hedendaags design te verbreden, om zo aan verschillende eisen van interieurarchitectuur te voldoen. Het detail is de hoofdpersoon voor elke collectie; kleur, oppervlakte, structuur en tenslotte de vorm voor elk product vormen zowel klassiek als modern, met de unieke en weergaloze persoonlijkheid met tegelijkertijd de merknaam Naxos Ceramica.

Technologie
Continue investeringen in technologie in het productieproces zorgt voor een nieuwe generatie digitale technologie die zorgen voor de verbetering van de toepassing van materialen en inkten voor het esthetische uiterlijk, de kleuren en structuur van producten. De productie van Naxos biedt een breed scala van maten voor een totaal aanbod van maatwerk.