Monocibec Ceramica | TegelNatuursteen.nl

Monocibec Ceramica

Monocibec Ceramica


MonocibecCreatief design, technologische innovatie, geconsolideerde ervaring: dat zijn de sterke punten van Monocibec, een Italiaans bedrijf met een van de belangrijkste referentiepunten voor de keramische wereld en al meer dan 50 jaar ervaring en oprichter van de Fincibec Groep. Monocibec staat bekend als merk gespecialiseerd in de productie van producten met een hoge esthetische- technologische inhoud. Het kan dus anticiperen op trends in de markt en biedt een volledig scala van zeer kostbare fijne grès porseleinen collecties.

De fijne grès porselein wordt verkregen door middel van het mengen van fijne klei, veldspaat, kwarts en andere natuurlijke elementen verfijnd en gehomogeniseerd door middel van verneveling, gesmeed door middel van hoge tonnage persen en gebakken bij de hoogste temperaturen. Het is vervaardigd in platen van uitzonderlijke sterkte en compactheid, geschikt voor de zwaarste toepassingen.

De kracht en het prestige van een groot merk.
Monocibec streeft een zorgvuldig en continue industrieel ecologisch beleid voor vele jaren na. De hele productieve cyclus biedt speciale garanties voor de bescherming van het milieu. Alle Monocibec producten zijn vervaardigd met behulp van grondstoffen met een lage impact op het milieu met gebruik van natuurlijke hulpbronnen zoals water en aardgas.