Over Ons | TegelNatuursteen.nl

Over Ons

Over TegelNatuursteen.nl

Voorraad

Om passend advies te geven en aan uw tegel wensen te voldoen, kunt u langs komen in Katwijk. Hier kunt u vrijblijvend advies aanvragen, de showroom bezichtigen en worden bestellingen snel en zorgvuldig afgehandeld. Via deze webshop bieden wij de particuliere klant als bedrijven een extra mogelijkheid om producten te bestellen en proberen wij u een zo goed mogelijke service aan te bieden.

De producten die TegelNatuursteen.nl aanbiedt zijn afkomstig uit verschillende landen zoals onder andere Spanje, Italië, China, India, Vietnam, Marokko en Turkijke. Met meer dan 20 jaar ervaring bieden wij natuurstenen vloerenkeramische tegelskeramisch parket, nostalgische tegels, mozaïekoutlet partijen en verwerkingsmaterialen aan. TegelNatuusteen.nl geeft advies, zorgt ervoor dat er wordt opgemeten en legt uw vloer, optioneel met vloerverwarming.

Graag nodigen wij u uit om de tegels te komen bezichtigen in onze showroom in Katwijk en kunt u altijd telefonisch contact opnemen. Nieuwsgierig naar onze showroom? Klik hier of op de onderstaande link voor een virtuele tour.


–      Impressie Showroom virtuele tour

–      Selectie merken vloer- en wandtegels