Over Ons | TegelNatuursteen.nl

Over Ons

Over TegelNatuursteen.nl

Voorraad

TegelNatuursteen.nl heeft vestigingen in Katwijk en Schijndel om aan al uw wensen te voldoen. Zo kunt u vrijblijvend advies aanvragen, de showroom bezichtigen en worden bestellingen snel en zorgvuldig afgehandeld. Via deze webshop bieden wij de particuliere klant als bedrijven een extra mogelijkheid om producten te bestellen en proberen wij u een zo goed mogelijke service aan te bieden.

De producten die TegelNatuursteen.nl aanbiedt zijn afkomstig uit verschillende landen zoals onder andere Brazilië, China, India, Marokko, Italië, Tunesië en Turkijke. Met meer dan 20 jaar ervaring bieden wij natuurstenen vloerenkeramische tegelskeramisch parket, nostalgische tegelssanitairmozaïekoutlet partijen en verwerkingsmaterialen aan. TegelNatuusteen.nl geeft advies, zorgt ervoor dat er wordt opgemeten en legt uw vloer aan inclusief de vloerverwarming.

Tevens nodigen wij u uit om de tegels te komen bezichtigen in onze showroom te Katwijk en Schijndel en kunt u altijd telefonisch contact opnemen. Nieuwsgierig naar onze showroom? Klik hier of op de onderstaande link voor een virtuele tour.


–      Impressie Showroom virtuele tour

–      Selectie merken vloer- en wandtegels